Με τον τίτλο «Digital Grecovery: The Data Highway», θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel το συνέδριο InfoCom World 2013 (www.info-com.gr) .

Το φετινό συνέδριο υλοποιείται σε μία περίοδο που δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια της χώρας για επιστροφή στην ανάπτυξη χωρίς ωστόσο να έχουν εκλείψει παντελώς οι κίνδυνοι, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί τη 15η συνεχή χρονιά του θεσμού.

Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση με αντικείμενο τις ψηφιακές τεχνολογίες στη Ν.Α. Ευρώπη, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία την πορεία, αλλά και τη σύγκλιση των αγορών Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media, και φέτος αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε συνέδρους και ομιλητές να συμμετάσχουν σε έναν διαδραστικό διάλογο για το μέλλον των συγκεκριμένων αγορών, μέσα από τον κοινό παρονομαστή των ψηφιακών δεδομένων.

Όπως όλα δείχνουν, η Ελλάδα βαδίζει -έστω και με «τεθλασμένη» πορεία- προς την έξοδο από το σπιράλ της ύφεσης, όμως είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί μια κινητήρια δύναμη, τόσο σε πρωτογενείς, όσο και δευτερογενείς επενδύσεις. Κινητήρια δύναμη η οποία κατά κύριο λόγο θα προέλθει από την Ψηφιακή Τεχνολογία, τις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική, τομείς με υψηλή προστιθέμενη αξία και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα στο http://www.info-com.gr/

Αρθρογράφος

διαδικτυακή κοινότητα φοιτητών ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ