Πάλι με την άνοιξη
φόρεσε χρώματα ανοιχτά
και με περπάτημα αλαφρύ
πάλι με την άνοιξη
πάλι το καλοκαίρι
χαμογελούσε.
«απόσπασμα από: Άνοιξη, Γιώργος Σεφέρης»

Η τελευταία μέρα της άνοιξης είναι μια ιδιαίτερη μέρα καθώς την επόμενη έρχεται το καλοκαίρι! Αυτή τη μέρα θέλουμε να την περάσουμε κάνοντας κάτι ξεχωριστό, κάτι που αγαπάμε πολύ.

Ο Ρητορικός Όμιλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) σας καλεί την Κυριακή 31/05/2015 στην Μονοήμερη Αναμέτρηση Debate 2015 στο κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου  δίνοντας σας την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό μονοήμερο πρωτάθλημα και παράλληλα να γιορτάσετε τον ερχομό του καλοκαιριού, με μια μέρα γεμάτη απολαυστικά θέματα, επιχειρήματα, γέλιο και διασκέδαση . Facebook event εδώ.

Λίγα λόγια για την Μονοήμερη Αναμέτρηση:

Φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα για την επιχειρηματολογία, συγκεντρώνονται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κάθε χρόνο αυτή την εποχή και, προσπαθώντας να πείσουν κοινό και κριτές σε 7λεπτες ομιλίες , συμμετέχουν σε 4 προκριματικούς, από τους οποίους οι καλύτεροι προκρίνονται στον μεγάλο Τελικό!

Όσο για το σύστημα debate που ακολουθείται είναι όπως πάντα το Βρετανικό Κοινοβουλευτικό (BP), το οποίο παίζεται με τέσσερεις διμελείς ομάδες, δύο Κυβερνήσεις και δύο Αντιπολιτεύσεις.(Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες του συστήματος μπορείτε να δείτε εδώ:http://bit.ly/Ru3ZPw). Τα θέματα του πρωταθλήματος είναι από όλες τις κατηγορίες , όχι μόνο οικονομικά δηλαδή όπως συχνά ρωτάνε κάποιοι.

Συγκεκριμένα:
-Αν θες να περάσεις αυτή την ημέρα με ένα εναλλακτικό και διασκεδαστικό τρόπο,
-Αν είσαι αρχάριος και θες να αποκτήσεις γρήγορα εμπειρία και να μάθεις πώς να βελτιώσεις τις ομιλίες σου,
– Αν είσαι έμπειρος και θες να κάνεις το κάτι παραπάνω διαγωνιστικά, νικώντας τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα,
– Ή απλά είσαι καμένος και ψάχνεις ευκαιρία για μερικά debates στη σειρά,
αυτή η Αναμέτρηση είναι φτιαγμένη για σένα!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους και οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας: http://bit.ly/1REayje

Αν δεν έχετε βρει συμπαίκτη, μπορείτε να στείλετε και ατομικές συμμετοχές, και θα κάνουν τα προξενιά οι ειδικοί που έχουμε προσλάβει για αυτό το σκοπό.

Τους κανόνες του debate μπορείτε να τους βρείτε εδώ.


Μείνετε συντονισμένοι για το επίσημο πρόγραμμα, ενημερώσεις και ό,τι άλλο θελήσετε.

Ρητορικός Όμιλος Ο.Π.Α.

Αρθρογράφος

διαδικτυακή κοινότητα φοιτητών ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ