Καλημέρα ή καλησπέρα, αναλόγως που σας βρίσκουμε. Μία ακόμη χρονιά ξεκινάει, μετά κόπων και βασάνων, αλλά καθώς φαίνεται, πλούσια και πολλά υποσχόμενη.

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινήσαμε την μετακίνηση του Opanotes σε νέο server στην Ελλάδα, επομένως μπορείτε πλέον να συνδέεστε ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης, καθαρίσαμε από ορισμένα παλιότερα προβλήματα ασφαλείας και λειτουργούμε κανονικά στο 100%.

Για τη νέα χρονιά έχουμε σχεδιάσει διάφορα. Το πρώτο είναι να επεκτείνουμε τη λειτουργία του περιοδικού με άρθρα κάθε είδους, με περισσότερες ανακοινώσεις για εκδηλώσεις και νέα, και περισσότερο υλικό μέσα από τη σχολή. Δεύτερον, να εγκαταστήσουμε και να λειτουργήσουμε ένα πλήρες σύστημα αγγελιών για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες (περισσότερα για αυτό σε νέα ανάρτηση).

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε πως είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις για το υλικό που ανεβάζουμε. Ως γνωστόν, το Facebook μας, το Twitter μας, το E-mail μας, το Google Plus μας είναι πάντα ανοιχτό για κάθε έναν και καθεμιά που πέρασε έστω μια μικρή βόλτα από το Opanotes. 😀

Αρθρογράφος

διαδικτυακή κοινότητα φοιτητών ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ