Τρίτη 21 Απριλίου 2015, 6μμ στο INNOVATHENS

Με τον Νίκο Δρανδάκη (Founder & CEO Taxibeat)

Κρατήσεις Θέσεων

Σε μια από τις σπάνιες συμμετοχές του σε εκδηλώσεις, ο Νίκος Δρανδάκης Founder και CEO του Taxibeat, θα μιλήσει ζωντανά στο κοινό του Startup Grind Athens. Ο εμπνευστής ενός εκ των πιο αγαπητών Ελληνικών mobile apps που μετασχημάτισε μια για πάντα τον τρόπο που βρίσκουμε ταξί δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι το Taxibeat έχει καθιερωθεί στα μάτια όλων των Ελλήνων ως ένα από τα λαμπρότερα επιχειρηματικά παραδείγματα που ξεκίνησε από μια απλή ιδέα και κατάφερε να διαπρέπει τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 2011 παίρνοντας χρηματοδότηση από το Openfund, την οποία ακολούθησαν  νέοι γύροι χρηματοδότησης συνολικού ύψους 8 εκατ.

Πως ο Νίκος Δρανδάκης κατάφερε να μεγαλώσει με τόσο γρήγορους ρυθμούς τη βάση των χρηστών της εφαρμογής που εμπνεύστηκε; Πως κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σε ένα τόσο παραδοσιακό και κλειστό επάγγελμα όπως  οι οδηγοί ταξί; Ο ιδρυτής και του Taxibeat θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για το μοντέλο που ακολούθησε αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια στο 7ο Startup Grind Athens, την Τρίτη 21 Απριλίου 2015, στις 6μμ στο INNOVATHENS.

Έχοντας τεχνικό background ως προγραμματιστής, ο Νίκος δημιούργησε το 1999 το suppline.com, ένα B2B marketplace για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν τις προμήθειες τους μέσω του Internet. 2 χρόνια μετά η Suppline πουλήθηκε και το 2006 ο Νίκος και οι 2 συνιδρυτές του δημιούργησαν το sync.gr, ένα blog aggregator που μετεξελίχθηκε σε υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα. Σήμερα ηγείται του Taxibeat, της πρωτοποριακής εφαρμογής ταξί για έξυπνα κινητά, με παρουσία σε 4 χώρες και 5 πόλεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του προηγούμενου ομιλητή, Philipp Brinkmann, coFounder και CEO του TravelPlanet24, ο οποίος έκανε αρκετές αποκαλύψεις στο Startup Grind Athens:

Event Info

Startup Grind Athens
Ημερομηνία: Τρίτη 21 Απριλίου 2015
Ώρα: 6μμ
Χώρος: INNOVATHENS Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
Τηλ: +302130109300
Κρατήσεις Θέσεων: http://www.viva.gr/tickets/conference/innovathens/startup-grind-nikos-drandakis/

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Νίκο Δρανδάκη (Founder & CEO Taxibeat)
20:00 – Networking

Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens
Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens
Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH
Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

Αρθρογράφος

διαδικτυακή κοινότητα φοιτητών ΑΣΟΕΕ-ΟΠΑ